Loréal Hair Touch Up krycí sprej na vlasy

Loréal Hair Touch Up krycí sprej na vlasy
Sleva 13%

Loréal Hair Touch Up krycí sprej na vlasy a příčesky - perfektní kosmetický pomocník.

  • Dostupnost: SKLADEM
  • Doručení: v neděli 31. 03. u Vás
  • Původní cena: 299 Kč vč. DPH

Cena: 259 Kč vč. DPH

Množství:

Korektor / Sprej na odrosty a šediny není na trhu žádnou novinkou, vyrábí jej celá řada značek a během chvilky díky němu zakryjete výše zmíněné nedokonalosti. To už jistě víte, ale co možná nevíte je fakt, že tento produkt je výborný také k dokonalému zamaskování clip in vlasů k prodloužení.

A jak tedy na to? Jakmile si na své vlasy připnete clip in, na každý clip pás zvlášť nahoru (na šev a pod něj) nastříkejte tento vlasový sprej.

Odstín korektoru volte podle barvy vlasů (odrostů), které máte u hlavy. Např. jste-li barvená blondýna s tmavším odrostem dohněda, zvolte světle hnědý korektor. Vaše sada clip vlasů je světlá a tím pádem je světlý i šev, ten pak může prosvítat mezi vašimi vlasy, když máte tmavší odrost. Díky tomuto spreji a přestříkání horní části příčesků, vytvoříte maximalně přirozený efekt a spoj již nebude tak nápadný a prosvítající.

Výhodou je i to, že jej můžete z vlasů umýt, tzn. jestliže si vlasy dobarvíte a odrost již nemáte, uvítáte pro změnu právě původní světlý šev.

Hair Touch Up má malé skladné balení a speciální mikrodifuzní trysku, která zajistí přesnou aplikaci.

Korektor krásně kryje, rychle zasychá a nedělá na vlasech fleky. Umýt jej můžete kdykoliv budete chtít klasickým šamponem.

Produkt je vhodný pro všechny typy vlasů.

Před aplikací doporučujeme přípravek důkladně protřepat a stříkat ze vzdálenosti 10-15 cm. Nastříkané vlasy nechte zhruba 1 minutu proschnout.